Het Amuletje

Overblijven op basisschool De Talisman

De Kosten

De kosten voor het overblijven zijn afhankelijk van de manier waarop het overblijven wordt afgerekend: De keuzes bestaan uit het Overblijfcontract (€ 1,40) of de Strippenkaart(€ 1,60).

Overblijfcontract

In het overblijfcontract wordt vastgelegd op welke vaste dagen wordt overgebleven. Een overblijfcontract wordt eenmalig ingevuld en ondertekend en is geldig voor de gehele schoolperiode van uw kind. Natuurlijk kan er altijd tussentijds van vaste overblijfdagen gewisseld worden en kunt u dagen minderen of juist uitbreiden. De kosten voor het overblijven zijn €1,40 per dag en worden vier maal per jaar aan u doorberekend middels een incassomachtiging. Er kan het beste worden gekozen voor een overblijfcontract als uw kind op vaste dagen overblijft.

Strippenkaarten

Strippenkaarten maken het mogelijk uw kind te laten overblijven wanneer u dat wenst. Dit is bijvoorbeeld praktisch als uw kind op onregelmatige dagen overblijft. Heeft u behoefte aan flexibel gebruik maken van het overblijven, dan kunt u voor €1,60 per strip een tegoed kopen bij de coördinator. Als deze zogenoemde strippenkaart op is krijgt u van Het Amuletje een bericht per E-mail en kunt u een nieuwe strippenkaart aanschaffen, Er is keuze tussen een strippenkaart van 5 of 10 keer. Deze kosten worden ook vier keer per jaar aan u doorberekend middels een incassomachtiging.

Incasso

De kosten voor het overblijven worden vier maal per jaar aan u doorberekend middels een incassomachtiging. U ontvangt voorafgaand aan de incasso een vooraankondiging met factuur per email. Wij verzoeken u daarom ook vriendelijk om een verandering van e-mailadres tijdig aan de overblijfcoördinatrice door te geven en het ons zo snel mogelijk te laten weten indien u geen email heeft ontvangen.

De volgende incassomomenten zijn vastgesteld voor schooljaar 2019 – 2020:

  • 25 november 2019
  • 25 februari 2020
  • 25 mei 2020
  • 25 juli 2020

Waaruit bestaan de overblijfkosten?

De bijdrage van ouders aan de overblijfkosten worden besteed aan de volgende zaken:

  • Vergoedingen aan Coördinator en Overblijfkrachten
  • Melk, groente en fruit
  • Speelgoed en spelletjes
  • Administratiekosten